Ante Cash – Iđen doli

08.05.2023.
Rockomotiva

U spotu uz Matu Bulića, Vedrana Mlikotu i Jolu prikazao “čari” putovanja u rodni kraj.

Tekst & foto: promo

Ante Cash se ponovno vratio duhovitom repu i zaraznom ritmu s novom pjesmom “Iđen doli“. Nakon prethodnog singla “Samo daj mi ljubav” u kojoj pjeva o nešto ozbiljnijoj temi bliskoj svima – ljubavi, ovoga je puta promijenio ploču. U singlu veselog karaktera priča priču o zanimljvom putovanju iz Zagreba u rodni Imotski, a priča je svima koji su barem jednom putovali autobusom na duže staze itekako poznata.

Cash potpisuje tekst, a za glazbu i produkciju bio je zadužen Natko Smoljan. Spotovi jednog od naših najpopularnijih repera na YouTubeu broje milijunske preglede, a singlovima “Vakula“, “Maslinovo ulje” i “Fešta” osvojio je glazbene ljestvice i publiku. Ljetni hit i Ante Cash kao da idu jedno uz drugoga.

Ako je suditi po novoj pjesmi, uspjeh mu je ponovno zagarantiran. Po komentarima ispod spota jasno je da su humoristične scene u mnogima probudile nezaboravne uspomene vezane za povratak u rodni kraj.

Uz pjesmu, objavio je i jednako humorističan spot koji jasno prikazuje sve “čari” putovanja autobusom. Sniman je pod redateljskom palicom Produkcije 25. U spotu se uz ekipu iz Božanstvene komedije, pojavljuju pjevač Mate Bulić u ulozi vozača autobusa, glumac Vedran Mlikota kao kondukter i pjevač Jole kao vozač kamiona.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll