Ivana Kindl – Put ka sebi

25.04.2023.
Rockomotiva

Jedna od najboljih domaćih vokalistica ove je godine nominirana za 2 nagrade Porin, a nešto ranije dodijeljeno joj je priznanje „Music Pub – Tereza“ za pjevačicu godine.

Tekst: Universal Music Hrvatska

Foto: Dario Lepoglavec

Cijenjena i nagrađivana glazbenica Ivana Kindl ove godine ima više razloga za slavlje! Na samom početku 2023. dodijeljeno joj je medijsko priznanje „Music Pub – Tereza“ za pjevačicu godine nakon čega su je obradovale vijesti o dvije nominacije za Porin (za „Najbolju žensku vokalnu izvedbu“ – „Netko Ko Me Čuva“ te „Najbolju vokalnu suradnju“ – „Feel You Close“ u duetu s Ericom).

U međuvremenu, vrhunska je vokalistica u intimnoj atmosferi kluba Sax publiku koncertno povela na „Put Ka Sebi“. Uz izvedbe pjesama s novog albuma, Ivana Kindl ujedno je proslavila 2 desetljeća karijere, a sve najdraže trenutke nezaboravne večeri s publikom sada dijeli u emotivnom videu Stjepana Dolenca / Creative Factory:

Hvala dragi ljudi, prijatelji, kolege, fanovi, predstavnici medija što ste svojim dolaskom i sjajnom energijom proslavili sa mnom 20 godina diskografske karijere te uveličali promociju novog albuma “Put Ka Sebi”.

Hvala mojim ljudima iz Universal Music Hrvatska na podršci, trudu i organizaciji predivne večeri, te mom divnom menadžeru Marku Horvatu koji je uz mene već 10 godina i pravi je vjetar u leđa, te istinski prijatelj prije svega. Hvala mom bendu, sjajnom Ericu koji je rasturio sa svojim bendom.

Hvala Saxu za još jednu divnu večer, ali i jer je u posljednja dva desetljeća, od samih početaka moje karijere, nezaobilazna koncertna stanica kao klub u kojem se uvijek osjećam dobrodošlo i opušteno, gotovo kao kod kuće. Guštala sam – cvjetam iznutra. Volim vas, stoji u opisu, što potvrđuju u videu zabilježene emocije i osmjesi, kao i atmosfera i dobra energija koja je vladala u klubu.

Album „Put Ka Sebi“ kolekcija je 10 Ivaninih HRtop40 uspješnica objavljenih u suradnji s diskografskom kućom Universal Music. Nekoliko tjedana od objave (3. 2. 2023.), izdanje se našlo u prvih 10 HDU Top-liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Kao CD „Put Ka Sebi“ može se naći na policama glazbenih dućana, a bilo kad i bilo gdje slušati se može i na svim glazbenim platformama.

Naravno da sam sa svakim albumom zrelija i da donosi iskustva koja sam prošla, ali moram priznati da na ovom izdanju pjevam najosobnije dosad – o spoznajama, viđenjima svijeta, o pronalasku prave sebe…, komentirala je uvijek iskrena Ivana Kindl.

Emotivno glazbeno putovanje uz prepoznatljiv vokalni izričaj donosi i snažne stihove i poruke, nerijetko inspirirane osobnim putem koji je vodio ka albumu, što dodano opisuje:

Često se u životu nađemo izgubljeni – ne znamo kojim putem krenuti… a najbitnije je proniknuti u sebe i pronaći ono pravo istinsko ja. U međuvremenu sam, između i u vrijeme nastajanja pjesama, prolazila i kroz privatno zanimljiva iskustva zbog čega smatram da je album ‘Put Ka Sebi’ zapravo odraz jednog velikog sazrijevanja. Pjesme sam radila s producentom Alenom Križajem i uglavnom su pop karaktera. Kao i uvijek, puno ih je ljubavnih – to je neizostavno, ali tu su i one ‘moćne’ i motivirajuće u kojima progovaram o emocijama i osobnom rastu.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll