Letargija – Ona želi sve

05.12.2023.
Rockomotiva

Letargija, alter rock sastav iz okolice Zagreba ovih je dana u eter lansirao svoj debitantski singl “Ona Želi Sve”, a sad predstavlja i videospot koji na jedinstveni i zanimljiv način prenosi emociju benda.

Tekst & foto: promo

Spot je fuzija stripa, kolaža i fotografija te u dinamičnom tempu prati žestoku energiju pjesme. Iza ovog avangardnog spota stoje umjetnik Esox Lucius Ido aka Dražen Pavalić i likovna terapeutkinja, psihotraumatologinja i umjetnica Margareta Vidmar Megi. O nesvakidašnjoj ljubavnoj priči Megi i Esoxa, punku i represiji, ljubavi i umjetnosti snimljen je nagrađivani dokumentarni film „Putnici“ u režiji Tine Šimurine (DORF – Grand prix, Dok`n`Ritam, Beograd – nagrada publike).

O spotu Esox Lucius kaže:

U jednom trenu iz Birminghama javlja se Borna s molbom da „sklepamo“ spot za novi singl „Ona želi sve“. Ako možemo, damo sve od sebe da podržimo scenu. No kako sklepati spot bez benda, neke opreme, vremena? Primjenjujemo strategiju kolažiranja prizora; video i fotografije, a priča se priča iz muške pozicije pa je to kao priča o čovjeku koji voli ženu koja želi sve. Uz snimanje koristimo i materijale iz naše arhive, a primjenjujemo i strategiju „zamjenskog“ pjevača koju u ovom slučaju

preuzima riba, odnosno Big Muouth Billy Bass/Bones

Pjesma je snimana u “Purple cat” studiju pod producentskom palicom Damira Trkulje – Šilje. Letargija u budućnosti priprema nove pjesme, live nastupe te na kraju i debitantski album.

Letargija su:

Borna Pavalić – vokal, gitara

Jurica Gospočić – bubnjevi

Filip Pavalić – bas gitara

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll