Studio Frendo – Privremeno lud (Abimbola Bubu)

17.07.2023.
Rockomotiva

Ljeta se pamte po hitovima, a jedna od najzanimljivijih splitskih grupa za to se već pobrinula s hitovima Pipi (na guc), Da je Smoje živ, Cvike za sunce i Mali dućan, s čijim evergreen refrenom “di si stavila banane” mnogima dan danas službeno počinje ljeto. Studio Frendo sada najavljuje novi uzavreli singl naziva Privremeno lud (Abimbola Bubu), koji kao i većina njihovih pjesama miriše na dugoročan hit.

Tekst i foto: press

Ovo je klasična priča o čovjeku kojemu pukne film, golog trupa vozi na jug s autom na plin, obilazi disco klubove na egzotičnim lokacijama, ostavlja krugove u žitu, rekao je autor i spiritus movens Frendota Srky Šegvić.

Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Studio Frendo, Srđan Šegvić, a glazbenu produkciju Željko Brodarić Jappa. Uz Šegvića je za aranžman zaslužan i član benda Gordan Tudor. Lead vokal je Mišo Komenda, a na pjesmi sudjeluju također Sara Brodarić Šegvić i Branko Dragičević (vokali), te Karlo Kazinoti (bubanj). Video animacija je kreacija Lucije Bužančić.

S ovim singlom Studio Frendo najavljuje i nove pjesme kojih ima naramak, a ako se “Misec” i zvijezde poslože, uskoro i novi album.

Tko je privremeno,a tko stalno lud, tko ulazi u disko klub. Tko ne može ući i koji su to halucinogeni ne znamo ni mi. Ali znamo da nam se jako sviđa Studio Frendo od prvog singla do zadnjeg jer je riječ o jednom od najluđih glazbenih talenata u Splitu i jako smo sretni što objavljujemo ovaj singl, nadodao je Mudri Brk.

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll