“Večera” u AKC Fuzz uz Hydrogen, Paks i Noah sa zaprškom Olovnog Vojnika

Rockomotiva
09.09.2024.

Ako ste gladni nečega drugačijeg, imamo pravu poslasticu za vas! U okviru turneje „Let Them Cook“, u AKC Fuzz stižu tri fantastična benda, spremna da vam skuvaju pravi indie-alt rock specijalitet, uz pop-punk salatu i sveže elektronske začine.

Tekst: press
Foto: Hydrogen by Michaela Mitra

Spremite se za večeru uz opasne kuvare u vidu bendova Hydrogen, Paks i Noah sa dodatnom lokalnom zaprškom, bendom Olovni vojnik!

14. septembra u 21h ćete za 400 dinara uživati u vrhunskoj pop rock muzici i energičnoj atmosferi punoj mirisa indie-a, luka, panka i vegete.
Bon appétit!

Hydrogen je indi rok grupa iz Novog Sada. Muzika im se može opisati kao energični zumerski alt rok sa primesama svakakvih šarenih emocija. Inspiraciju vuku najviše od post panka ranih 00-ih i tog nezamenjivog alternativnog roka kasnih 90-ih. Aktivni su od 2021. godine kada su predstavili svoj debitantski EP ”En Route”. Široj publici u regionu su se na radaru pojavili početkom 2024. sa učešćem na poznatom takmičenju ”Pesma za Evroviziju” na kome su predstavili svoju hit pesmu ”Nemoguća Misija”. Trenutno rade na novom materijalu i na albumu prvencu, a u međuvremenu se zabavljaju na lajv nastupima koji su opisani kao apsolutna nuklearna eksplozija energije i dobre atmosfere.

Paks je muzički duo koji čine Filip Pavlović i Minja Vuletić, a nastao je 2022. godine. Njihova muzika je moderna, ali sa umetničkom crtom, predstavljajući mešavinu žanrova: popa, roka, elektronske, čak i filmske muzike. Iako su duo, koriste različite instrumente i tehnologiju kako bi stvorili bogat zvuk i jedinstvenu atmosferu. Vizuelni aspekt je takođe ključan za njih; Paks kombinuje audio i vizuelnu umetnost, stvarajući jedinstvenu umetničku celinu. Spot za njihov singl “Noć” je jedini stop-motion spot u regionu i osvojio je srca na međunarodnim festivalima.

NOAH je četvoročlani alt rock/pop punk sastav iz Beograda  i Novog Sada, koji je započeo sa singlom “Chaque Minute, Et  Chaque Seconde”, vraćajući nas u vreme kada je ovakva  muzika bila deo mainstreama.

Nakon brojnih nastupa, NOAH je stekao priznanje kao  polufinalista na Bunt Rok Festivalu sa hit singlom “Oktobar“. Nakon uspešnih žurki u nekoliko gradova, sastav trenutno  radi na svom prvom albumu, koji je planiran za sredinu  sledeće godine, kao i na širenju svog zvuka i energije kroz  region.

Tagovi: , , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll