Skroz u Beogradu 28. novembra

Rockomotiva
13.09.2024.

Kultna sarajevska grupa Skroz će 28. novembra u Zappa Bazi u Beogradu odrzati svoj povratnički koncert kada je u pitanju Srbija, s obzirom na to da nisu svirali gotovo deset godina.

Tekst & foto: press

Ako treba nešto da se kaže o radu benda Skroz, citiraćemo najrelevantnijeg:

To su pesme iz iste kuće. Kuće Šaran. Svima koji su se dopale Štuke dopašće se i Skroz“, izjavio je frontmen Letu Štuka Dino Šaran, koji je rođeni brat frontmenu benda skroz Adnanu Šaranu, koji osim toga što dele istu krv, dele i zajedničku ritam sekciju u bendovima.

Za njih važi da su grupa koja je bila i ostala ispred svoga vremena, kako muzički tako i tekstualno ali zaglavljena na prostoru koji se zove Balkan, pa je u istom ostala i opstala kao najveća rokenrol misterija grada Sarajeva. Takođe, vazi i njihova gradska: ,,Ako je Dok čekaš sabah sa Šejtanom sarajevski London Calling, onda je debi album benda Skroz sarajevski Nevermind.

Srušio sam stan, Nisam jeo, Whiskey & Blues, Savršeni organizam, Kada te droge spuste, Dobro mi došli, Sve sam jači, Ja nemam snage za to i Vila su pesme zbog kojih su stekli širu popularnost u regionu sa njihova tri albuma koja su svaki na svoj način stekli kultni status kod njihove publike. Takođe njihovu karijeru su odlikovale saradnje sa brojnim zvezdama regije kao što su Srđan Žika Todorović, Marko Louis, Edo Maajka

Od nedavno je na Ju Tjubu osvanuo i dugo isčekivani dokumentarac o grupi Skroz u kojem su govorili njihovi prijatelji kao što su Branislav Trifunović, Dino Šaran, Edo Maajka, Elvis J. Kurtović, Sejo Sexon

28. novembra u Zapa bazi otkrivamo šta je to najveća sarajevska rokenrol misterija.

Karte za koncert grupe skroz mogu da se nabave u Zappa Bazi ali i putem Ticket. rs

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll