Disco Occulto – Someone Out There Is Hopeless

Rockomotiva
28.04.2024.

Deset pjesama na albumu donosi spoj različitih žanrova, zaraznih ritmova, mističnih i masnih riffova.

Tekst & foto: promo

Na albumu gostuju Lovorka Sršen na pjesmi ‘Unhinged‘ i Marin Živković koji je svojim saksofonom oplemenio nekoliko pjesama. Producent albuma je Vedran Kovačić Beli.

Izlazak albuma prati i single ‘Unhinged‘, čiji spot je svjetlo dana ugledao 21. travnja 2024. Osim članova benda, u spotu ulogu ima glumica Leila Ković te Lovorka Sršen. Spot je nastao u produkciji Panoptes Media.

Disco Occulto je alternativni rock bend iz Zagreba okupljen 2015. godine. Iza sebe imamo dva kraća izdanja. Prvi EP, snimljen u vlastitoj produkciji, izdan je 2016. godine, a s njega dolazi pjesma „All Cause of You“ s kojim smo nastupali na banjalučkom Demofestu 2017. godine. Drugo izdanje je ‘dɪsənəns‘ (Dissonance), izdano 2018. u produkciji Vedrana Kovačića Belog. Osim nastupa na Demofestu, bend je nastupao diljem Hrvatske (Pula, Karlovac, Novi Marof, Vrbovec, Bjelovar, Zagreb), ali i u regiji (Subotica, Budimpešta, Maribor, Krško).

Članovi benda su: Darjan Fiolić (vokal i gitara), Vjeran Šimunić (gitara), Leo Filip Grbac (bas) i Matko Podobnik (bubnjevi).

 

Tagovi: , ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll