Dobra genetika – Simptomi

Rockomotiva
30.05.2024.

Bend iz Gornjeg Milanovca, Dobra genetika, upravo je objavio prvi, digitalni album, “Simptomi” (Menart Srbija). Album sadrži osam pesama čije tekstove, na srpskom i engleskom jeziku, većinski potpisuje frontwoman sastava, Milica Vukelić.

Tekst: press
Foto: Ana Maksimović

Album je snimljen na sceni novog Doma kulture KC “Mija Aleksić” u Gornjem Milanovcu. Muziku su komponovali članovi benda, miks su zajedno uradili Jovan Tomić i Dobra genetika, dok je za mastering bio zadužen Saša Karabatak.

Dobra Genetika

nastala je aprila 2019. godine


Ivan Kovačević (gitara): Doktor Zlikovac, Plišani Mališan, Bjesovi, Lijep Ljepši Najljepši

Mirko Šćepanović (bubanj): Doktor Zlikovac, Plišani Mališan, Bjesovi, Morbid Cow

Slobodan Vuković (bas): Anfas, Bijesovi, Koalicioni Sporazum, saradjivao sa bendovima Doktor Zlikovac, Magleni Uštap, Plišani Mališan

Milica Vukelić (vokal): Doktor Zlikovac

Svojim višedecenijskim sviračkim i autorskim iskustvom, kao i muzičkim afinitetima, ovaj kvartet je doprineo stvaranju novog, originalnog izraza u okviru benda Dobra genetika. Njihovu muziku je teško svrstati u određeni žanr, jer su pesme, iako objedinjene jedinstvenim rokenrol zvukom, stilski različite, i u njima se mogu prepoznati različiti muzički uticaji.

U želji da se na što kvalitetniji način predstave publici na različitim muzičkim manifestacijama u zemlji i regionu, ćlanovi benda Dobra genetika aktivno rade na novim pesmama i planiraju snimanje drugog albuma krajem 2024. godine, kako bi proširili svoj autorski repertoar.

Tagovi: ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll