Igralom – Premalim stvarima

Rockomotiva
18.11.2023.

Treći studijski album grupe Igralom “Premalim stvarima” (Menart Srbija) je upravo izašao na svim digitalnim servisima i prekinuo tako petogodišnju pauzu koja je nastala nakon izlaska drugog dugosverajućeg izdanja „Sunovrat“, koji je od strane kritike označen kao jedan od najboljih albuma 2018. godine.

Tekst: press
Foto: Marina Uzelac

Premalim stvarima je snimljen u niškom studiju “My Room Acoustic”, Mladen Marjanović je miksao album, a Srđan Milovanović je uradio master. Pored trija Igralom, gosti na albumu su: Vedran Peternel, Sara Renar i Tea Režek.

Jedinstveni zvuk Igraloma – rock n roll u spoju sa tradicionalnom muzikom sveta, saharski dirt blues sa istočnjačkim melosom obavijen u ruho amerikane, sa ciljem da napravi vrtlog derviškog transa, prisutan je i na albumu “Premalim stvarima” i donosi sedam novih pesama, koje će se osim digitalno, pojaviti i na formatu vinila, do kraja ove godine.

Vizuelni identitet novog albuma grupe kreirao je studio Studio Constructory, koji su takođe producirali animirani spot pesme „Dan u životu“.

Igralom čine:

Mladen Marjanović (gitara), Ivan Cvetković (bubanj i perkusije) i Dimitrije Simović (vokal, bas gitara)

Tagovi: ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll