Ischariotzcky – Help That Never Came

Rockomotiva
20.04.2023.

Novi EP benda Ischariotzcky koji označava ožujak 2023. nosi naziv po uvodnoj pjesmi čiji je nastanak zasigurno nesvakidašnji. Joško je odlučio napraviti suradnju s publikom tako da je ponudio publici da mu pošalju zvukove koje žele kako bi od njih složio aranžman za pjesmu. Cijeli proces se moglo pratiti na njihovom instagram profilu.

Tekst: Basic & Rough
Foto: promo

Na EP-u se nalaze i pjesme “Overpowered“, mračnu i žestoku numeru koja je odgovor na pjesmu “Basic & Rough“, krunu njihovog debitantskog albuma “Recovery” i ima notu dnevnika emocionalnog stanja onda i sad te pjesma “Seeds” koja se doslovno nastavlja na prethodnu, temom, energijom i tonalitetom. Posljednja pjesma “Mermaid” je suradnja sa iznimno talentiranom mladom kantautoricom Beatrice, koja je i začetnica ideje pjesme. Dialogom oboje kreiraju filmičnu atmosferu uz pratnju gudača i heavy bass zvukova.

Goran Stojkić (Bonk Production) zajedno s Joškom i svojim timom nastavlja video priču kroz scene iz bolnice protežući temu o završetku sa starim sobom i početku novog života. Nastavak audio i video priče očekujemo 14. svibnja.

EP ‘Help That Never Came’ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Tagovi: ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll