Joker Out – Live from Arena Stožice

Rockomotiva
26.12.2023.

Za kraj neverovatno uspešne 2023. godine, najaktuelniji regionalni bend Joker Out poklanja publici album „Live From Arena Stožice“! Izdanje predstavlja prvi album sastava snimljen uživo, na koncertu koji čini prekretnicu u karijeri benda.

Tekst: press
Foto: Vita Orehek

Magična noć održana je u koncertnoj dvorani Stožice u Ljubljani, pred više od 12.000 vernih fanova. Pored samog albuma, kao novogodišnji poklon, prvog januara bend će predstaviti i ekskluzivan koncertni film, čiju režiju potpisuje njihov dugogodišnji saradnik Mark Pirc.

Nastup u Areni bio je za nas jednako ili možda čak i važniji od nastupa na takmičenju Pesma Evrovizije. Sve u 2023. se gradilo prema tom nastupu, celu godinu smo se mentalno pripremali za njega. Neopisiva ekstaza nas je obuzela kada smo stupili na scenu i videli 12.000 ljudi koji su bili tamo samo zbog nas. Bila nam je čast da damo dušu na pozornici za njih, a i oni su sebe izlili kroz svoje glasne žice. Njihovi glasovi će zauvek odzvanjati u našim srcima, izjavila je grupa Joker Out povodom izlaska albuma.

Nedeljama unapred rasprodat koncert krunisao je Joker Out kao najmlađi bend koji je napunio čuvenu koncertnu dvoranu. Kris, Bojan, Jan, Jure i Nace dali su najbolje od sebe, otvarajući nastup numerama „Sunny Side Of London“ i „Gola“, dok su za sam kraj ostavili hit singl „Carpe Diem“ koji im je doneo svetsku slavu. Album „Live From Arena Stožice“ uvodi fanove u sve ono što bend sprema u narednoj godini, a pred njima su velike stvari. Nedavno je najavljena evropska turneja pod nazivom „See You Soon“ koja obuhvata 13 zemalja i 21 nastup u nekim od najvećih svetskih dvorana, dok će pred domaćom publikom zasvirati narednog leta na Exit festivalu!

Tagovi: ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll