Kal’s Penny – Threshold

Rockomotiva
10.04.2024.

‘Threshold’ je kulminacija rada, upoznavanja i prijateljstva. Govori o nizu prepreka s kojima se suočavaju osobe koje balansiraju repetitivan, dosadan, konzumentski život; sa osobnim izražavanjem, stvaranjem i svrhom.

Tekst & foto: press

Kao što i sami naziv govori, ovaj album je početak, mali prag koji se treba prijeći da bi se balans promijenio. Prvi singl “Full Of It” jasno objašnjava tematiku albuma. Frustracije i niski standardi završavaju ovdje i sada, ili bolje rečeno, dosta sranja!

Kal’s Penny je rock kvintet osnovan 2019. godine u Zagrebu. Od svojih početaka, bend eksperimentira s različitim žanrovima zadržavajući čvrstu hard rock bazu, kao što se čuje na njihovom prvom albumu, ‘Threshold‘ (2024).

Okosnicu njihovog zvuka čini energična ritam sekcija popraćena melodičnim gitarama i teškim riffovima. 2023. osvojili su natjecanje Puna Šuma Rokenrola čime su zaslužili nastup na RockLive festivalu i svirali su kao predgrupa Marcu Mendozi. Članovi su Nikola Bakšić (vokal), Ivan Srša (gitara), Dominik Sladić (gitara), Luka Berić (bas) i Aleks Ignjatov (bubnjevi).

Tagovi: ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll