Madresi – Za neodrasle

Rockomotiva
04.08.2023.

Zrenjaninski bend Madresi objavio je albumčić pod nazivom “Za neodrasle”. Album se nalazi na novom youtube kanalu benda “Madresi neodrasli”, a uskoro će se pojaviti i na mnogim drugim online muzičkim servisima.

Tekst & foto: press

Za pesme “Uši para ta gitara“, “Gicka licka“, “Vuk samouk“, “Kralj magare“, “Sale hvata zjale” i “Babaroga za penziju“, urađeni su animirani spotovi, dok je za pesmu “TO Teatar” snimljen spot u kome glume deca polaznici dramskog studija “TO Teatar”. Pesma “Rudolf” je od ranije poznata publici i spot za nju je snimljen u stop motion tehnici.

Baš smo se zabavljali i uživali snimajući ove pesme, a pogotovo radeći animacije što za nas predstavlja jedno potpuno novo i divno iskustvo. Moguće je da smo negde u podsvesti imali potrebu da budemo jedni od onih koji će najmlađima približiti gitarski zvuk – rekli su nam Vladimir Maksimović gitarista i pevač i Nenad Ivanić bubnjar benda.

U narednom periodu od zrenjaninskih Ramonsa možemo očekivati novi singl i novi spot, a 26.avgusta i nastup na ZROK festivalu u Zrenjaninu.

Link albuma:

Tagovi: ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll