Miki Radojević – Na kraju skitanja

Rockomotiva
18.09.2023.

Frontmen legendarnih bendova Six Pack i Čovek bez sluha, Miki Radojević, je nakon višedecenijskog aktivnog prisustva na srpskoj i regionalnoj rok sceni, objavio prvi solo album pod nazivom „Na kraju skitanja“ u izdanju Mascoma.

Tekst: press
Foto: Nemanja Nešković Neško

Singlom „Izvini“ Radojević je pre dve godine najavio izdanje čiji će sadržaj prvenstveno biti posveta prerano preminulom pank saborcu Mikici Zdravkoviću ali će predstavljati i lični osvrt na turbulentan životni period.

Miki nas svojim pesmama podseća na principe pravednog života i na stvari koje nas čine ljudskim bićima.

Moj prvi solo album je prilika da otkrijete sve četiri moje dimenzije: svetlu i tamnu, grubu i nežnu. Album je skup pesama mahom nastalih za vreme lokdauna i pandemije, s dodatkom singlova koji do sada nisu bili zvanično objavljeni, izjavio je autor.

Upravo zbog toga je ovo izdanje svojevrstan presedan u karijeri ovog muzičara jer je suštinski drugačije od svega što je do sada radio.
Sve pesme sam napisao, otpevao i odsvirao sam. Spajao sam nespojivo kao što su pank, klasična muzika, disko pa čak i hip hop. Mislim da ga to čini jedinstvenim, ne samo kod nas već i na celom svetu, zaključuje Miki.

Digitalna verzija singla sadrži bonus pesmu „Bot“ u kojoj Miki, vodeći neku vrstu unutrašnjeg dijaloga, kritikuje zatrovanost javnog prostora.

Album „Na kraju skitanja“ je objavljen digitalno i na vinilu će biti dostupan od srede, 20. septembra, a već sada se može poručiti po povlašćenoj ceni uz besplatnu dostavu putem sajta mascom.rs.

Tagovi: ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll