Posno Prase – Povratak na lepak

Rockomotiva
11.03.2024.

Posle nekoliko godina pauze, obrenovački bend Posno prase predstavlja novi EP „Povratak na lepak“ objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Tekst: press

Foto: Marko Papajić

Posno Prase je pank rok bend iz Obrenovca, nastao 2007. godine. Njihov zvuk karakteriše mešavina različitih stilova, uglavnom pod uticajem pank rok sastava sa severno-američkog kontinenta. Članovi benda su Zlatko Rakonjac (glavni vokal), Miloš Vasiljević (bubnjevi i prateći vokal), Vukašin Miličević (bas gotara), Miloš Pavlović (solo gitara i prateći vokal) i Bogdan Rističević (ritam gitara).

Najnoviji EP benda Posno prase pod nazivom „Povratak na lepak“ obljavljen je u izdanju diskografske kuće Multimedia Music u martu 2024. godine. EP je snimljen 2023. godine u studiju Rat, a miks je iste godine radio Saša Otašević u studiju Mašina 23.

Posle nekoliko godina pauze, nadolazi inspiracija za nove stvari i bend najavljuje povratak kao što i sam naziv izdanja govori. Potreba ka novom početku, stvaranju i izražavanju, stvara jači entuzijazam nego ikada ranije, kažu članovi benda i dodaju da je ovih 7 pesama koje se nalaze na EP-u samo početak u daljem stvaranju: Nekoliko godina stariji i zreliji ostajemo verni našem zvuku. Sami smo napravili sve pesme, snimili u našem studiju i uradili cover izdanja.

Bend Posno prase za naredni period najavljuje i novi spot ali i koncertne promocije izdanje:

U planu je da promovišemo izdanje što bolje, sa što više video materijala, svirki i prisutnosti preko društvenih mreža i ostalih aktuelnih kanala komunikacije.

EP „Povratak na lepak“ dostupan je na svim relevantnim muzičkim platformama, kao i na YouTube kanalu Multimedia Music.

Tagovi: , ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll