Punkreas – Stand your ground

Rockomotiva
25.04.2023.

Bend Punkreas iz Nikšića ove godine slavi 20 godina rada. Zbog toga bend je odlučio da izda novi EP sa četiri pjesme koje su snimane u Disorder studiju u Nikšiću.

Tekst i foto: promo

Po već ustaljenom DIY principu EP će biti dostupan na svim streaming servisima, a planirano je i fizičko izdanje. EP sadrži pjesme Bam-bam, Sloboda, Ćuti i Stand your ground što je i naziv ovog izdanja.

Kao proslava jubileja benda glavni koncert biće održan u Nikšiću 14. maja, u prostoru Beer and bike house pub, dok bi dan ranije bend trebao da svira u Podgorici u okviru rock manifestacije Rockstrikcija u prostoru Kolektor, a za ljeto je još potvrdjen i nastup na Explosive bini Exit festivala, gdje se bend vraća po drugi put. Drugi dio jesene turneje planira se širom regiona bivše Jugoslavije.

Bend Punkreas čine Goran Dabović– voka, Mihailo Bulajić– gitara, Bojan Kandić– gitara, Veljko Vučurović– bas gitara, Djordjije Njunjić- bubnjevi.

Tokom karijere bend je svirao svuda po region ex Jugoslavije, na mnogim festivalima uključujući Punk rock holiday, Exit fest, Ex yu rocks, Beer fest, Lake fest, Bedem fest, Omladinski fest Subotica, Beer fest Montenegro, Rockaway lake fest, kao I mnoge druge, a i za sebe ima i par inostranih izleta: Grčka, Austrija, Rumunija, Bugarska, Mađarska…

Tagovi: ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll