S Lajn Kruz – Komarci Na Plaži

Rockomotiva
19.07.2023.

Sinjski reper S Lajn Kruz videospotom za singl „Litra i litra” skreće pažnju na svoj prvi EP pod nazivom „Komarci Na Plaži”.

Tekst & foto: press

Litra i litra je posveta reperovoj životnoj filozofiji kojom se proteže poruka kako male stvari u životu pružaju ultimativno zadovoljstvo. Pjesma nudi i potencijalno rješenje za razbijanje teških ljetnih vrućina.

Videospot potpisuje Mile Mijač, a produkciju „Rakija Crew”. Autor beata je Milan Mijač, tekst potpisuje S Lajn Kruz, a na aranžmanu su on i Milan radili zajedno.Miks i master potpisuje Milan Mijač samostalno.

Singl „Litra i litra” nalazi se na svježe objavljenom EP izdanju „Komarci na plaži”, a dostupan je putem Bandcampa, YouTubea te na svim streaming servisima.

EP „Komarci na plaži” sastoji se od šest pjesama čji je cilj prvenstveno zabaviti i nasmijati slušatelja. Pjesme od kojih se izdanje sastoji poslužile su kao ispušni ventil kroz koji S Lajn Kruz opisuje svoje probleme iz svakodnevice na sebi svojstven veseo i šašav način, a sve to je popraćeno pitkim ljetnim melodijama i plesnim ritmovima. Produkciju, mix i mastering izdanja potpisuje Milan Mijač iz Cave Studija u Sinju. Na EP-u gostuju legenda BiH hip hopa Hza, mlada sinjska pjevačica Lara Stipanović aka Layla, Afterini iz GM team-a, te na saksofonu Mislav Norac.

Tagovi: , ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll