Sanitarium – Udarac glavom

Rockomotiva
27.07.2023.

Beogradski bend Sanitarium objavio je fizičko CD izdanje debi albuma „Udarac glavom”, objavljenog u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.

Tekst: press

Foto: Anja Tvrtković

Sanitarium je ovo izdanje „zaradio“ pobedom na drugom festivalu Mobil Music Fest koje organizuje portal Headliner.

Nakon što su u maju objavili digitalno izdanje svog debi albuma, momci iz grupe Sanitarium ostvarili su još jednu veliku želju – da se u prodaji pojavi i fizičko izdanje ovog albuma.

Držati u ruci CD svog benda deluje pomalo kao san, zar ne? Svakako jeste ostvarenje jednog sna! Znate, sve te pesme ste odsvirali mnogo puta, na bini i u studiju. Moram priznati da vam se neke stvari nekada popnu i na glavu. Ali CD, eh to je već nešto više, kaže basista benda Viktor Kiralj i dodaje: Govorim u ime svih članova benda Sanitarium kada kažem da je ovo nešto što se doživi samo jednom, i iskreno uživamo u ovome.

Album„Udarac glavom“ objavljen je u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs. Sniman je u toku 2022. godine u studiju „Agrodisk“. Snimatelj i producent albuma je Stevan Radoičić Šarki.

Sanitarium je alternativni metal bend iz Beograda i jedan od uživo najmoćnijih bendova nove generacije u Srbiji. Ono što ih najbolje opisuje je neograničena količina energije koju ostavljaju na bini i kontakt sa publikom. Na scenu izlaze kostimirani, sa svojim alter-ego likovima gde svako ima svoju ulogu.

Oni su:

Uroš Pajić Paja (gitara), Nenad Živković Žile (vokal),

Viktor Kiralj Vik (bas gitara), Petar Dajić Peca (bubnjevi) i Marko Narančić Narke (gitara, vokal)

Kažu da, što se lajv nastupa tiče, energija ostaje:

Ali pored mantila i već viđenih stvari ćemo publici za jesenju sezonu pripremiti nešto spektakularno. Stay tuned!

CD „Udarac glavom“ grupe Sanitarium dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Tagovi: ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll