SlonOff – Čuemose..

Rockomotiva
17.10.2023.

SlonOff je novi hrvatski ska/reggae bend koji je ove godine izašao na glazbenu scenu sa singlovima “Pizza” i „Ponekad“, a sada su izbacili i album „Čuemose..“ na kojem se nalazi 10 pjesama.

Tekst & foto: press

Ovaj album predstavlja prekretnicu u glazbenom putovanju benda, predstavljajući njihovu evoluciju kroz zvuk, tekstove i emocije koje prenose. Svaka pjesma je jedinstveno djelo umjetnosti koje će vas odvesti na putovanje kroz različite muzičke pejzaže i emocije. “Čuemose..” je spoj istraživanja, kreativnosti i dubokog razmišljanja, a baš svaka pjesma vam daje želju za plesom i sigurno podiže raspoloženje.

Ova sedmeročlana ekipa koja zapravo čini mali orkestar, sa svojim jedinstvenim spojem ska i reggae glazbe publiku je već zarazila svojim energičnim nastupima. Pripremite se za nešto posebno, nešto što će promijeniti vaš svijet i podići vaše čulo sluha na potpuno novi nivo.

Bend je duboko zaronio u svoje umjetničke duše da bi stvorio nešto što će dirnuti svaku vašu emotivnu stranu. Album donosi uzbudljivu kombinaciju melodičnih vokala, snažnih ritmova te puhačkih harmonija koji će vas inspirirati i razveseliti.

Tagovi: ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll