The Splitters – Role filmova

Rockomotiva
22.05.2023.

Jedan od najboljih bendova splitskog novog vala, The Splitters, objavili su dugoočekivani studijski album “Role filmova”. Album možete poslušati na svim streaming platformama, a uskoro će se u prodaji naći i fizičko izdanje.

Tekst: promo
Foto: Marina Bulinbašić

Role filmova, Barbara, Nitko kao mi, samo su neki od poznatih singlova koji su svoje mjesto našli na albumu uz ranije neobjavljene pjesme, a kojima su dodali i tri bonus trake – one kojima su se posljednjih mjeseci predstavili publici na festivalima.

Pjesme “Svjetlost” te “Izgubljeni grad” izveli su na ovogodišnjem i prošlogodišnjem Zagrebačkom festivalu, a na albumu se nalazi i “Lost and Found” s kojom su oduševili na Dori, zauzeli visoko četvrto mjesto i pokazali se kao najveće iznenađenje ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Eurovizije.

Album je miksao i masterirao Goran Martinac u Croatia Records Studiju, osim bonus pjesama za koje je zaslužan Marko Mihaljević, te Geoff Pesche koji je odradio mastering za “Lost and Found”. Likovno oblikovanje covera, kao i cijelog albuma potpisuje Darko Kujundžić, dok je naslovna fotografija djelo Marite Bulimbašić.

Dva para braće u bendu The Splitters su:

Josip Senta (vokal i bas gitara), Petar Senta (gitara, prateći vokal),

Marko Komić (solo gitara) i Antonio Komić (bubnjevi)

Tagovi: ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll