Turbo Trans Turisti – Šta bre? Kontrolisani haos! Kome treba kontrola?

Rockomotiva
13.05.2024.

Anderklas i Pop depresija predstavljaju novo zajedničko izdanje, album uživo Turbo Trans Turista pod naslovom “Šta bre? Kontrolisani haos! Kome treba kontrola?“.

Tekst: promo

Foto: Konstantin Kondrukhov

Album sadrži sedam pesama, dve su sa prvog albuma “Levo ili Desno” (“Abu Dabi” i “Nije valjda propast“), četiri sa drugog “Ništa nije strašno” (“Ostani još malo/Valhala“, “Problem“, “Ništa nije strašno” i “Šimpanza“), dok je “Moj duh” sa trećeg i dalje neobjavljenog albuma.

Kako je i zašto nastao ovaj album? Poznato je da TTT vole da svojim pesmama u živom izvođenju daju neku novu dimenziju, neku novu vrstu života. Zato su pripremajući se za nastup u KC Gradu ušli u studio, pojačani novim bubnjarem Igorom Kuzmanovićem (Neven, Nabod) i počeli sa stvaranjem novog zvuka. Slučajno ili namerno, tu se sa svojom kamerom našao Vladislav Andrejević Dislav. Šta je on zabeležio možete pogledati na Anderklas youtube kanalu, a o atmosferi koja je vladala u studiju dovoljno govori otkačeni naziv albuma: “Šta bre? Kontrolisani haos! Kome treba kontrola?”. Omot albuma uradio je Pavle Trifunović. a pesme su dostupne na svim digitalnim platformama.

A kako sve izgleda pred publikom mogli ste da se uverite na koncertu u prepunom KC Gradu (15. februar), a potom i u Novom Sadu (Bulevar Books), Elektropioniru (Kontakt konferencija) i u Estoniji (Tallinn Music Week).

TTT sprema nešto potpuno novo za kraj godine, svakako podignuto na još viši energetski i izvođački nivo. Do tada slušajte ovaj sjajni live album.

Tagovi: ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll