Vojko V – Dvojko

Rockomotiva
01.03.2023.

Evo ga opet, dolazi… Jedna od vodećih regionalnih hip-hop imena, čiji glazbeni životopis sadrži šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTubeu i stotine koncerata diljem regije, Vojko V, objavio je drugi nastavak svoje albumske trilogije.

Tekst i foto: promo

Ako ste mislili da je liveom prvog albuma “Vojko” napunio i razulario koncertne prostore, niste spremni na ludilo koje slijedi na koncertima diljem regije kad krene Vojkov Tour Life, počne Bunga Party, poteče Vino, a niz usne skliznu svi Dvojkovi bengeri.

Dvojko” je dostupan za preslušavanje na streaming platformama, kao i za narudžbe na webshopu, a uz već dobro poznate hitove “Moja lipa“, “Umoran“, “TT-33“, “Evo me opet” i “Saborska penzija“, na albumu vas čeka devet novih pjesama. Koja je poveznica Šerbedžije i Šukera, kako je Rihanna nadahnula Vojka i šta je iduće u njegovom tour lifeu?

Dječačka “Drama”, “Istina” i “Firma” utabali su put “Vojku” i “Dvojku”, a ne treba zanemariti ni dva “Foldera” Kiše Metaka, kao i Vojkov projekt s AC3PO-om “Kuje i laseri”, redom kultna izdanja koja su Vojka podigla na tron regionalnog hip-hopa.

Tagovi: ,

Albumi

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll