Glasaj za Rock&Off izvođača godine i osvoji vrijedne nagrade

Rockomotiva
22.01.2024.

Brojni su izvođači iza sebe imali uspješnu godinu, no tek su rijetki svirali na repeatu i playlistama publika. Tko je ipak najviše okupirao pažnju naših slušatelja saznat ćemo putem glasovanja za Iskon nagradu publike za Rock&Off izvođača godine: https://www.iskon.hr/Rock-Off

Tekst & foto: promo

Ove godine svi mogu dati svoj glas svom omiljenom izvođaču među nominiranima, a najsretniji glasači će biti nagrađeni izuzetno vrijednim glazbenim poklonima iz Bowers&Wilkins asortimama.

Za Iskonovu nagradu publike natječu se Baba Yaga, Groovetastic, Grše, IDEM, Klinika Denisa Kataneca, Let 3, M.O.R.T., Natali Dizdar, Nina Romić, PipsChips&Videoclips, TV EYE, Zimizelen te Živa. Glasom podrške za svoje omiljene izvođače koji su obilježili proteklu godinu ulazite u bubanj za osvajanje vrijedne nagrade.

U Iskonovoj nagradi publike, glasači mogu odabrati i nagraditi svoje favorite na webu www.iskon.hr od 19. siječnja do 2. veljače u podne, a pobjednik će biti proglašen na dodjeli Rock&OFF nagrada u Tvornici kulture 2. veljače 2024. godine. Glasovati se može jednom dnevno, a svakim glasom povećava se šansa osvajanja nagrade.

Najsretniji glasači biti će nagrađeni vrijednim poklonima iz vrijednog fonda koje možete provjeriti na Iskonovim stranicama.

Nagrade za najsretnije glasače uključuju Bowers&Wilkins Zeppelin bežični zvučnik, Bowers&Wilkins PX7S2 naglavne noise cancelling slušalice, Bowers&Wilkins PI5 wireless in ear slušalice, 10 poklon-bonova za kupovinu u glazbenoj knjižari Rockmark u vrijednosti 30 eura te besplatnu Iskon. Play TV uslugu, na kojoj će od proljeća moći gledati i ekskluzivni glazbeni Rock&OFF sadržaji.

Rock&Off je nagrada za najbolja domaća glazbena ostvarenja po izboru više od 90 novinara/glasača iz najvažnijih domaćih medija koji redovito prate i poznaju domaću aktualnu i suvremenu rock, pop, jazz, rap i elektronsku scenu.

Kompletan popis nominiranih možete provjeriti OVDJE.

Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici www.rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.

Tagovi:

Magazin

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll