Jolly Little Bunch u Šapatu

Rockomotiva
11.10.2023.

Studio Šapat ponosno ističe svoju misiju podrške lokalnim i regionalnim talentima i priliku koju pruža autorima da dele svoju kreativnost sa publikom širom regiona. Live session sa bendom Jolly Little Bunch predstavlja još jedan korak ka ostvarivanju te misije.

Tekst & foto: press

Jolly Little Bunch je drugi bend iz Novog Sada koji je imao priliku da sarađuje sa Šapatom, a njihova energija i strast prema muzici oduševili su ceo tim studija. Publika već uveliko može da uživa u video materijalu ovog live sessiona koji je objavljen na YouTube kanalu Šapat studija.

Bilo je čarobno. Hajlajt je to što smo se upoznali i nastavljamo da upoznajemo kreativne kolege koji su nastupali pre nas. Jedva čekam da čujem sledeće face. Sekta se širi, a scena oživljava. Šapat, spice and everything nice, poručuje Dragutin Šuković Šule, frontmen i vokal benda.

Posebno čar donosi premijerno izvođenje pesme “Golden teacher” tokom ovog session-a. Bend je uneo svoju jedinstvenu interpretaciju u ovu numeru, dodajući poseban pečat celokupnom doživljaju.

Bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa Jolly Little Bunch, snimanje nam je prosto proletelo. Bend je već dovoljno sazreo, momci znaju šta žele i sada rade na tome da te svoje želje ostvare. Nije lako na ovim prostorima probiti se sa takvim zvukom i nadam se da će vremenom ljudi u većoj meri zapaziti ovaj bend i dati im priliku da rastu, kao što smo to mi učinili, poručuju iz Šapata.

Pratite YouTube kanal Šapat studija kako biste bili deo ove muzičke avanture sa Jolly Little Bunch. U budućnosti vas očekuju još live sessiona sa talentovanim bendovima i umetnicima.

Tagovi: ,

Magazin

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll