Kali Fat Dub u “Šapatu”

Rockomotiva
30.11.2023.

Dub virtuoz Kali Fat Dub (Chakka Svraka) ostavio je neizbrisiv pečat u novosadskom studiju Šapat tokom nedavnog snimanja svog live session nastupa.

Tekst & foto: promo

Kroz svoj prepoznatljivi dub stil, Kali Fat Dub je ispleo mrežu hipnotišućih zvukova koji su ispunili prostorije Šapata. Ovaj live session je nešto sasvim drugačije od uobičajenih nastupa, predstavljajući kombinaciju virtuoznosti i kreativnosti koja će osvojiti srca ljubitelja dub muzike.

Šapat i ja smo se dugo promašivali ali kada smo se konačno pogodili, bila je to vanzemaljska kombinacija, igranka i ugoda. Nakon našeg druženja odškrinula su se neka nova vrata, počeli su se javljati neki novi ljudi, ukazali su se neki novi horizonti. Šta dancefloor sastavi neka after ne rastavi… Hvala Vam na svemu i svačemu…, izjavio je Chakka a.k.a. KaliBal (Kali Fat Dub) nakon završetka snimanja.

Iz Šapata poručuju:

Saradnja sa Chakkom je svojevrsni iskorak u odnosu na sve šta smo do sada radili. I to nam se jako dopalo i definitivno ćemo nastaviti da sarađujemo sa sličnim autorima u budućnosti. Kali Fat Dub je veliko ime regionalne dub scene i čast nam je što smo imali priliku da usnimimo njegovu virtuoznost i ugrabimo trenutak neverovatne energije kojom ovaj autor zrači.

Tagovi: ,

Magazin

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll