Mitina galerija: Obojeni program & Supernaut u Dorćol Platzu

Rockomotiva
25.12.2023.

Kultni novosadski alternativni sastav, Obojeni Program, zaokružio je u subotu uveče svoju regionalnu turneju, održavši koncert u prepunom Dorćol Platzu. Specijalni gost bila im je legendarna beogradska postava Supernaut. Pred vama su fotografije našeg letećeg Mite.

Tekst: press
Foto: Dimitrije Petković

Tokom ove godine, bend je obišao preko 20 najvećih gradova bivše Jugoslavije, uključujući Beograd, Zagreb, Ljubljanu, Podgoricu, Pulu, Novi Sad, Niš, Kragujevac i druge, a najavljeno je da će na proleće sledeće godine izdati i dupli live album na vinilu, koji će zauvek zabeležiti energiju i emotivnu povezanost sa publikom tokom ove turneje.

Na ovom nezaboravnom koncertu, Obojeni Program je pružio obožavaocima presek svoje četrdesetogodišnje karijere, ujedinjujući se sa vernim fanovima u pevanju omiljenih pesama sa svih osam studijskih albuma. Stihovi vanvremenskih hitova poput „Kad se neko nečem dobrom nada“, „Nebo, nebo plavo je“, „Ona je tu!“, „A, B, C, D Avioni“, „Da li smo naučili živeti u kapsuli“ odjekivali su iz srca Dorćola.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kao gost nastupio je legendarni beogradski andergraund bend Supernaut, dodajući poseban pečat večeri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovaj koncert je još jednom potvrdio da je Dorćol Platz jedno od najatraktivnijih koncertnih prostora u Beogradu, a za naredni periodu zakazan je Craft beer festival, koji 29. i 30. decembra donosi nastupe The Bestbeat – Beatles tribjut benda i Amy’s House tribjut benda. Tradicionalni beogradski koncert benda Kanda Kodža i Nebojša, zakazan za 1. januar, na kojem će predgrupa biti alt pop sastava Kika.

Tagovi: , ,

Magazin

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll