Mitina galerija: Turbo Trans Turisti u Kulturnom centru Grad

Rockomotiva
18.02.2024.

15. februar 2024.

Foto: Dimitrije Petković

Promocija novog albuma Turbo Trans Turista pod nazivom “Ništa Nije Strašno”. Specijalni gosti – bend Laplander.

Laplander

Laplander je muzička polimerizacija staroslovenskih tradicija sa još neotkrivenim zvucima interneta. Čine ga Pavle Nikolić (Niko Nikolić), Aleksandar Petković (Azza & Kapale) i Boris Milanović (Palms Voice). Svaki Laplander koncert je priča za sebe, a ova priča može da se pretvori u jednu baš veliku hit knjigu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turbo Trans Turisti

Turbo Trans Turisti su eksperimentalni pank bend iz Beograda koji čine dva brata, rođeni kao Boško i Nikola Mijušković. “Ništa Nije Strašno” je drugi album TTT dvojca, objavljen poslednjih dana 2023. Pesme donose radikalniji zvuk u odnosu na prvenac “Levo ili Desno“, pa su time opravdali i prelazak sa Turista na Turbo Trans Turiste.

Uživo izvođenje je nova dimenzija, gde je publika u prilici da doživi sirovu energiju, elektronski zvuk, psihodelične gitare, vrišteće i horsko pevanje uz pratnju neobuzdanog bubnja Igora Kuzmanovića (Neven, Nabod). Ako ste voleli Turiste zbog toga što su vas vodili na neka fina, poznata mesta (Abu Dabi) još više ćete voleti Turbo Trans Turiste jer su spremni da krenu u nepoznato, neistraženo (Valhala).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagovi: , , , ,

Magazin

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll