Mrle kreirao unikatnu zbirku priča za djecu

Rockomotiva
08.11.2023.

Slikovnica “Mrletove priče o niŠČemu” će premijerno biti predstavljena na Interliberu, a o njoj će u sklopu promocije uživo govoriti i njen autor.

Tekst & foto: press

Damir Martinović Mrle kreirao je priče o niŠČemu, a njegova nova zbirka priča za djecu jedan je od novih naslova prve hrvatske glazbene knjižare Rockmark, koji će premijerno biti predstavljen na ovogodišnjem izdanju Interlibera. Međunarodni sajam knjiga održava se od 7. do 12. studenog na Zagrebačkom velesajmu, a Rockmark će i ove godine predstaviti brojne zanimljive naslove iz svijeta glazbe, pop-kulture i umjetnosti, u čemu će im se pridružiti i posebni gosti.

Mrletove priče o niŠČemu” nova je zbirka priča za djecu Damira Martinovića Mrleta, koji ih je smislio, složio, spojio, zapisao, zapakirao, zamaskirao, odabrao, obložio i obojio – za male da gledaju, slušaju zamišljaju muhačku, gliste, lastavice i zmaja ŠČak, za veće da malima čitaju i svi se zajedno zavrte, zaplešu i zapletu u Mrletovom veselom svijetu.

Zbirku priča je ilustrirao Misch, a likovno oblikovao Vrana. Kao poklon uz Priče dolazi i Mrletova maska, zajedno s Bojankom o niŠČemu, uz koju se dobiju i Mrletove puzzle.

Svoju novu knjigu Mrle će na Interliberu predstaviti i osobno, u srijedu 8. studenog u 18:15 na Glavnoj pozornici Paviljona 6 Zagrebačkog velesajma.

Dođite u što većem broju, jer uz Priče o niŠČemu, po prvi put u povijesti čovječanstva kušat će se i dječji ŠČvarci od prirodne masti!, poručuje Mrle.

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj, mjesto na kojem se slavi knjiga i mjesto gdje se susreću sve generacije čitatelja, a ove se godine održava po 45. put, u svom tradicionalnom terminu od 7. do 12. studenog. U Paviljonu 6 Zagrebačkog velesajma pronaći ćete i Rockmark, koji također sada već tradicionalno sudjeluje na Interliberu i donosi pregršt zanimljivog sadržaja iz uvijek zabavnog svijeta pop-kulture.

Tagovi:

Magazin

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll