Petra Antolić održala koncertnu promociju albuma u Saxu

Rockomotiva
10.10.2023.

Koncertnu promociju albuma prvijenca Petra Antolić održala je u Saxu s brojnim poznatim gostima! Uživo je predstavila pjesme s upravo objavljenog debitanstkog izdanja ‘Srce valova’, a uživo s vrhunskim pratećim bendom, vokalisticama i gostujućim glazbenicima svaka je pjesma dobila potpuno novu dimenziju.

Tekst: press
Foto: Tomislav Lipošek

Uživo je izvela ‘Ti’, ‘Daleko’, ‘Gdje najviše smo ljudi’, dok joj se u duetu ‘Prijatelj je uvijek tu’ pridružila i Ivana Kindl, koja o Petri Antolić ima samo riječi hvale.

Kakva večer u Saxu na promociji albuma Petre Antolić! Petra je fantastičan vokal svjetskih razmjera, istinska soul pjevačica koja je sve prisutne bacila u trans. Uz pratnju vrhunskog benda i pratećih vokalistica guštalo se u Petrinim autorskim pjesama i soul, blues coverima koji su izvedeni majstorski. Uživala sam maksimalno slušajući i pjevajući s njom sinoć jer takav stil muzike i izvedbe najviše volim, izjavila je Ivana Kindl.

Slušali smo i izvedbu ‘Srce valova’, ‘U iščekivanju’, ali i upravo objavljeni singl za koji je predstavila i video spot – ‘Kao da si tu’, ‘No’, a imali smo prilike čuti i cover ‘Dal i tebi’, koji je službeno objavljen i na albumu. Uz izvedbu svojih autorskih pjesama, Petra je s pratećim bendom i gošćama Valerijom Nikolovskom, Ivanom Starčević i bratom Matijom Antolićem izvela i nekoliko soul i blues obrada u svom prepoznatljivom glazbenom ruhu – You got the love, Stormy Monday, Blues Stay Away From Me, Natural woman, A change is gonna come, Respect, a Matija je izveo i Sunčeko drago neprežaljenog Čede Antolića.

Valerija Nikolovska je nakon koncerta izjavila:

Bilo je to predivno glazbeno druženje i praznik za uši uz fantastičnu Petru, izvrstan bend i prateće vokale i probrane goste. Tko nije čuo, puno je propustio!

Prvi samostalni koncert i album prvijenac s autorskim pjesmama Petra je predstavila na najbolji mogući način, a zahvalna na toj velikoj večeri, poručila je:

Toliko sam uživala pjevajući svoje pjesme uz vrhunski bend i prateće vokale, pjevajući covere koje obožavam i duete sa toliko inspirativnim i predivnim gostima da mogu jedino reći da svakako uskoro moramo ponoviti. Veliko hvala svima koji su sudjelovali i veliko hvala publici koja je divno primila moje izvedbe.

Album ‘Srce valova’ dostupan je na svim streaming servisima te na kanalu Dallas Records YouTube kanalu.

Tagovi: ,

Magazin

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll