Poziv bendovima na konkurs Liman zove

Rockomotiva
14.09.2023.

Poziv neafirmisanim bendovima i solo izvođačima, da se prijave za nastup u okviru projekta Liman zove. Najbolji bend nastupiće na Exit festivalu 2024.

Tekst & foto: press

Pozivamo novosadske bendove (i solo izvođače) koji sviraju rok, pank, pop, metal ili klasičnu, a autorsku muziku, da iskoriste priliku i prijave se na konkurs u okviru projekta LIMAN ZOVE, koji se tradicionalno realizuje svake godine na Limanu u Novom Sadu.

Za prijavu je potrebno poslati kratak snimak izvođenja jedne od autorskih kompozicija na mejl adresu: ruzanpametanimlad@gmail.com do 24. septembra 2023. godine. Nakon toga izvršićemo selekciju i odabrati izvođače koji će dobiti priliku da se pokažu i nastupe na bini sa kompletnom koncertnom produkcijom i dobiju višekanalni snimak svog nastupa.

Ove godine predstavnici EXIT festivala odabraće najbolji bend koji će nastupiti na Fusion stage-u Exit-a 2024. godine.

Inicijator projekta, Sreta Kovačević, naglašava:

Iz sopstvenog iskustva svestan sam koliko je bilo bitno što je Pekinška Patka nastupila na Subotičkom omladinskom festivalu. Do tog momenta bilo nam je teško da se predstavimo i dobijemo priliku da nas neko čuje.

Komentarišući reakciju Exit festivala da podrži ovu manifestaciju, rekao je:

EXIT se po ko zna koji put pokazao odgovorno prema lokalnim vrednostima i za to im svaka čast. Za neafirmisane izvođače, prilika da nastupe na Exit-u je ravna dobitku na lutriji – to je referenca koja se teško stiče.

Koristimo priliku da najavimo i izdavanje kompilacije sa snimcima prošlogodišnjeg nastupa bendova, u izdanju Multimedia music, do kraja ove godine.

Cilj aktivnosti koje se realizuju u okviru projekta LIMAN ZOVE jeste afirmacija mladih umetnika, čemu je Audio Konstruktor posvećen svojim društveno odgovornim poslovanjem dugi niz godina.

Kao i svake godine, ovaj projekat podržala je Uprava za kulturu Grada Novog Sada.

Tagovi: ,

Magazin

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll