SHIP festival preuzima Šibensku Adventuru

Rockomotiva
15.12.2023.

SHIP festival koji je prvi put održan u Hrvatskoj ovog rujna i koji je doveo u Šibenik više od 40 izvođača i 300 glazbenih profesionalaca, idući tjedan preuzima Šibensku Adventuru.

Tekst & foto: press

Takeover Adventure zamišljen je na najbolji mogući način – koncertom benda freekind. Bend u sastavu hrvatske pijanistice i pjevačice Sare Ester Gredelj i slovenske bubnjarke Nine Korošak Serčič stvorio je hajp oko sebe ne samo s preko 600.000 streamova na digitaliji, već i brutalnim svjetskim uspjehom – suradnjom s članom korejskog benda BTS.

U svijetu K-popa, BTS je definitivno broj jedan, a članovi benda svaki za sebe također grade uspješnu karijeru. Sara i Nina uspjele su u onome o čemu sanjaju mnogi – napisale su i producirale čak pet od šest pjesama na novom albumu V-ja, člana BTS-a. Album na kojem su potpisane stigao je na drugo mjesto na Billboard 200 ljestvici, svrstavajući V-ja među najbolje rangirane albume korejskih solo izvođača u povijesti te top liste.

Mood koji donosi freekind. definitivno je mood SHIP-a, a 22.12. u 21h preuzet će Šibensku Adventuru na koju bend stiže nakon velike turneje Velikom Britanijom. I sad pravac – veliki Šibenik. A grad Šibenik pokazao se kao veliki, zapravo najbolji mogući domaćin festivala na kojem je na Tvrđavi sv. Mihovila, u Kući umjetnosti Arsen, u klubu Azimut i u Tunelu vajbalo više od 3.000 ljudi u rujnu ove godine.

SHIP je u međuvremenu odlučio u prodaju pustiti “blind” ulaznice, tako da je još samo kratko u prodaji limitirani broj ulaznica za SHIP 2024. Ima nešto u tome da ne znaš što će te dočekati na stage-u dogodine.

SHIP 2024 održat će se od 12. do 15. rujna, a jedina garancija da ga nećete propustiti je kupnja ulaznice već sad!

Tagovi: ,

Magazin

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll