Shoplifters u Šapatu

Rockomotiva
28.04.2024.

Studio Šapat, poznat po svom posvećenju promovisanju autorske muzike, nedavno je obradovao ljubitelje pop-punk zvuka snimkom Live Session-a sa bendom Shoplifters.

Tekst & foto: promo

Ovaj nezavisni studio, čiji je fokus na podršci mladim talentima, povremeno pruža priliku i starijim izvođačima čije stvaralaštvo nije dovoljno zastupljeno u javnom prostoru.

U saradnji sa Shopliftersima, Šapat je zabeležio živahnu izvedbu njihovih pesama u svom studiju, pružajući publici priliku da uživa u autentičnom pop-punk zvuku koji karakteriše ovaj novosadski bend. Ova saradnja ističe posvećenost Šapata podršci lokalnih talenata i širenju raznolikosti muzičke scene.

Cilj Šapata je da podrži autentične izraze muzičkih talenata, posebno mladih, ali takođe želimo da damo prostora i iskusnijim izvođačima čija dela možda nisu dovoljno prepoznata, poručuju iz Šapata. Snimanje Live Session-a sa Shopliftersima je bilo izuzetno iskustvo, a nadamo se da će ova saradnja inspirisati i druge bendove da ne odustaju od svog zvuka i vizije.

Ceo nastup benda, intervju, ,,Tvoj zvuk” i ,,Tvoj stih” možete pogledati na YouTube kanalu Šapat.

Tagovi: ,

Magazin

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll