Amajlija u Dom kulture NS

Rockomotiva
12.05.2023.

Kultni novosadski bend Amajlija, sa sjajnim hitovima koji se provlače kroz niz generacija nastupiće u petak, 19. maja u Domu kulture NS.

Tekst & foto: promo

Svako ko nije čuo „Svi mi kažu da sam dobar“ ili „Jer ume biti gadno“, kao da nikada nije izašao u Novom Sadu. Na njihovom repertoaru možete čuti svašta, od veselih pevljivih stihova do tužnih balada i ma koliko puta sve te pesme čuli i na koliko svirki bili, svaki sledeći put slušaćete ih kao prvi.

Da li je u pitanju energija koju ovi „mladi momci“ nose ili nešto drugo ostavljamo vama da procenite na koncertu u Domu kulture, a ono što oni obećavaju je da ćete se odlično provesti.

Pre mesec dana objavili su pesmu „Baby Lady“ za koju kažu da je prva u nizu novih pesama koje su spremne da budu predstavljene publici u bliskoj budućnosti, a do tada, čekirajte se u Domu kulutre NS i proverite kako Amajlija zvuči danas.

Za dobru atmosferu pred koncert biće zadužena DJ Milica. Koncert Amajlije zakazan je 22:00 časa.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i onlajn: https://new.gigstix.com/event/amajlija-novi-sad-19-maj-2023/

Tagovi: ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll