Električni orgazam ovog petka u kraljevačkom “Play”-u

Rockomotiva
22.11.2023.

U okviru jesenje turneje kojom obeležava 40 godina od objavljivanja svog trećeg albuma „Les chansones populaires”, legendarni Električni orgazam će nastupiti u Kraljevu ovog petka, 24. novembra, od 21 sat u klubu „Play”.

Tekst & foto: press

Foto: Wood

Les chansones populaires je album sa obradama pesama poznatih svetskih bendova uz koje je „Orgazam” odrastao i koje su njima bile bitne. Ploča je objavljena davne 1983. godine za Jugoton i na njoj se nalazi 8 velikih pesama Rolingstounsa, Bitlsa, Bouvija, Dorsa, Velvet andergraunda, Ti-Reksa i drugih, a u prepoznatljivom stilu Električnog orgazma.

Pored odabranih pesama sa albuma „Les chansones populaires”, „Električni orgazam” će na koncertu, naravno, odsvirati i sve hitove uz koje su odrastale generacije poklonika rok muzike na ovim prostorima, kao što su „Igra rokenrol cela Jugoslavija”, „Zlatni papagaj”, „Bejbe ti nisi tu”, „Da si tako jaka”, „Nebo”, „Svečane bele košulje”, „Seks, droga, nasilje i strah”, „Ne postojim” i mnoge druge.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.300 rsd su u prodaji u klubu „Play” (IV kraljevački bataljon 19/b). Na dan koncerta ulaznice će koštati 1.500 rsd, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

 

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll