Električni orgazam se vraća u Kruševac: Karte u prodaji

Rockomotiva
02.10.2023.

Nakon dva rasprodata prošlogodišnja koncerta, legendarni Električni orgazam se vraća u Kruševac 20. oktobra sa odličnim repertoarom sastavljenim od odabranih pesama sa albuma „Les chansones populaires” i svih najvećih hitova. Koncert će biti održan u Basement baru sa početkom od 21 sat.

Tekst: press
Foto: Wood

Les chansones populaires je album sa obradama pesama poznatih svetskih bendova uz koje je Orgazam odrastao i koje su njima bile bitne. Ploča je objavljena davne 1983. godine za Jugoton i na njoj se nalazi 8 velikih pesama Rolingstounsa, Bitlsa, Bouvija, Dorsa, Velvet andergraunda, Ti-Reksa i drugih, a u prepoznatljivom stilu Električnog orgazma.

Pored odabranih pesama sa albuma „Les chansones populaires”, Električni orgazam će na koncertu, naravno, odsvirati i sve hitove uz koje su odrastale generacije poklonika rok muzike na ovim prostorima, kao što su „Igra rokenrol cela Jugoslavija”, „Zlatni papagaj”, „Bejbe ti nisi tu”, „Da si tako jaka”, „Nebo”, „Svečane bele košulje”, „Seks, droga, nasilje i strah”, „Ne postojim” i mnoge druge.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.300 rsd su u prodaji u Basement baru (Majke Jugovića 11). Na dan koncerta ulaznice će koštati 1.500 rsd, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

Tagovi: ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll