Elemental nastupa u četvrtak u Nišu

Rockomotiva
24.06.2024.

Zagrebački crossover sastav Elemental u okviru aktuelne letnje koncertne turneje održaće nakon dužeg vremena samostalni nastup u Nišu, u četvrtak, 27.juna u O2 Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23), sa početkom u 21h.

Tekst & foto: press

Osnovani daleke 1998. godine kao trio, Elemental je tokom godina prerastao u punokrvni sedmočlani sastav sa eklektičnim živim nastupima. Svojom mešavinom organskog hip-hopa sa fankom, soulom, džezom, regeom i rokom, začinjenom angažovanim tekstovima koji seciraju društvo i međuljudske odnose, privukli su brojne obožavatelje širom regiona.

Elemental je jedan od najuspešnijih sastava sa ovih prostora, koji tokom četvrt veka postojanja iza sebe ima 8 albuma, 40 spotova sa nekih 60 miliona njihovih pregleda na kanalu YouTube i preko 120 hiljada fanova na društvenim mrežama.

Iza ovakve karijere benda stoji i skoro hiljadu odsviranih koncerata, na kojima se i zasniva njihova rezistentna dugotrajnost.

Povodom koncerta u Nišu, glavni vokal benda Mirela Priselac Remi snimila je šarmantnu video izjavu u kojoj poziva publiku na koncert:

Ulaznice su pretprodaji po ceni od 1.500 dinara do četvrtka, 27. juna do 18h na sledećim lokacijama: Vintage Shop (Davidova 9) i Clock Travel (Trg Republike 6).

Na ulazu u klub Oxygen od 20h cena ulaznice iznosiće 1.800 dinara!

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll