Energija Fest u Paraćinu uz Kekina i Stereo bananu

Rockomotiva
13.07.2023.

U završnoj fazi svih pripremnih radnji, Energija Fest – tradicionalni festival elektronske muzike koji se već 6. godinu zaredom održava u Paraćinu, otvoriće vrata svim svojim posetiocima 21. i 22. jula 2023. na prostoru bivše kasarne u Paraćinu.

Piše: Slobodan Kotlajić Buzda

Ovaj muzički festival je osnovan 2017. godine sa ciljem da se u maloj sredini pokrene nešto što će imati veći značaj od jedne obične letnje žurke. S tim u vezi, na Energija festivalu, muzički sadržaj poznatih domaćih i stranih izvođača, propraćen je najmodernijim audio-vizualnim efektima, pružajući nezaboravan muzički doživljaj. Tokom proteklih 6 godina, Energija fest je ugostio neka od najvećih imena elektronske muzike, poput Zap me strobe, Dj’s from Mars, Me High Low, Reblok i mnoge druge, uz podršku hiljade posetilaca iz cele Srbije i regiona.

Za razliku od ranijih, ove 2023. godine, osim klasičnih eminentnih izvođača u oblasti elektronske muzike, prilična inovacija u smislu izvođača biće i nešto drugačiji zvuk za koji će naročito biti zaduženi 22.7. legendarni Mile Kekin i njegov bend, koji će promovisati svoj prvi solo album “Nježno đonom” zajedno sa najvećim hitovima bivšeg mu benda Hladno Pivo, ali i Stereo Banana, kao i Red Hot Chilli Peppers Tribute bend – Ritam, Sex i ja.

Sve potrebne informacije o ovogodišnjim nastupima svih izvođača i kupovini ulaznica možete naći na zvaničnom sajtu festivala i društvenim mrežama.

Dobrodošli u Paraćin 21. i 22. jula na Energija Fest 2023.

Tagovi: , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll