Eva Braun u Domu kulture NS povodom 25 godina albuma „Heart Core“

Rockomotiva
12.05.2023.

Nakon rasprodatog beogrdskog koncerta povodom četvrt veka „Heart Core“, momci iz bečejskog benda Eva Braun nameravaju da još jednom odsviraju uživo kompletan album u petak, 26. maja u Domu kulture NS.

Tekst & foto: promo

Heart Core je jedan od najpoznatijih albuma grupe Eva Braun. Na njemu su hitovi po kojima je prepoznajemo: „Lavirint“, „Mala prodavnica užasa“, kao i obrada pesme novotalasnog sastava Film, „Odvedi me iz ovog grada“, gde vokalno gostuje tada mlađani glumac Sergej Trifunović. Album „Heart Core“ bio je ne samo ocenjen od strane kritike kao remek delo, nego je bio i jedan od najprodavanijih albuma u tadašnjoj državi, Saveznoj republici Jugoslaviji.

Želimo da koncertno obeležimo 25 godina od izlaska našeg trećeg albuma, koji se u neku ruku može smatrati i novim početkom Eve Braun. Odsviraćemo ceo album, u cugu, bukvalno od prve do poslednje pesme, tačno redosledom kako idu. Znam da mnogi ljudi vole taj album, uostalom „Heart Core“ je bio naša najtiražnija ploča, kaže pevač i gitarista Goran Vasović.

Za koncert povodom jubileja pripremljen je i specifičan repertoar. Osim što će pomenuti album dobiti zasluženu pažnju, ljubitelje Eve Braun očekuju i numere koje su deo standardnog repertoara, ali i nekoliko koncertnih iznenađenja i gostiju.

Za dobru atmosferu pred koncert biće zadužena DJ Milica. Koncert Eve Braun zakazan je 22:00 časa.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i onlajn: https://new.gigstix.com/event/eva-braun-novi-sad-26-maj-2023/

 

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll