Figurative Theatre i Ludwig Ludwig u Klubu Under

Rockomotiva
31.05.2024.

Beograd će biti domaćin nesvakidašnjeg muzičkog spektakla u klubu Under, (Ruzveltova 1), 8. juna sa početkom u 22h. Ovaj događaj okuplja dva izuzetna benda, koja su ostavila značajan trag na regionalnoj muzičkoj sceni.

Tekst & foto: press

Figurative Theatre, osnovan 1999. godine u Nišu, donosi jedinstvenu kombinaciju dadawave, EBM i old school industrial zvuka. Bend istražuje teme antiutopije i konzumerizma koristeći dadaističke principe, readymade predmete, zvučne slike i kolaže. Njihovi nastupi su poznati po intenzivnim i provokativnim performansima koji izazivaju publiku da preispituje stvarnost oko sebe. Bend je svirao na svim značajnim mestima i festivalima širom bivše Jugoslavije i izdavao za prestižne izdavačke kuće, uključujući Slušaj Najglasnije iz Zagreba. Figurative Theatre je takođe osnivač kultnog Black Planet Records-a.

Ludwig Ludwig je dvočlani post punk industrial sastav iz Kruševca, osnovan u julu 2016. godine. Bend čine Ljubiša Jovanović (vokal) i Saša Ognjanović (gitara, programming). Njihov prvi album “Popodnevna zabava za ljubitelje žabokrečine” izdala je beogradska kuća Take It Or Leave It 2018. godine. Nakon kratke pauze, bend se ponovo okupio u oktobru 2022. godine i spreman je da predstavi svoj jedinstveni zvuk publici u Beogradu.

Nakon nastupa bendova, publika će moći da uživa u Darkwave DJ setu koji će trajati celu noć, obećavajući nezaboravan provod za sve prisutne.

Cena ulaza, uključujući garderobu, iznosi 600 RSD.

Za sve ljubitelje alternativne muzike, ovo je događaj koji se ne propušta! Pridružite nam se u klubu Under i doživite veče puno energije, inovacije i jedinstvene muzike.

Tagovi: , , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll