Figurative Theatre u beogradskom klubu Under

Rockomotiva
31.10.2023.

Uzbudljivo veče alternativne muzike stiže u Beograd, jer Figurative Theatre, poznati dadawave, EBM i old school industrial bend, zajedno sa brendom Music 2 Play in the Dark, priređuju nezaboravan koncert, koji će biti održan u petak, 3. novembra u beogradskom klubu “Under”, a vrata se otvaraju u 22:00 časa. Veče će trajati do 4 sata ujutro, obećavajući nezaboravnu muzičku žurku koja će vas držati na nogama do ranih jutarnjih sati.

Tekst & foto: press

Ovo je prilika da se prepustite mračnim, eksperimentalnim zvucima koji istražuju antiutopiju i vode se dadaističkim principima. Figurative Theatre, osnovan 1999. godine u Nišu, postao je prepoznatljiv po svojoj jedinstvenoj interpretaciji muzičkog izraza. Bend se bavi kritikom konzumeratorske kulture koristeći ready-made predmete, zvučne slike i kolaže. Njihova muzika je svojevrsna umetnost koja izaziva razmišljanje i emocije. Figurative Theatre su svirali na najznačajnijim mestima i festivalima u Ex-YU, a izdavali su za mnoge prestižne izdavačke kuće, uključujući i Slušaj Najglasnije iz Zagreba. Osnivači su kultnog Black Planet Records-a, a posle njihovih nastupa, niko nije ostao ravnodušan.

Music 2 Play in the Dark je party brend koji je počeo svoju avanturu u Nišu početkom dvehiljaditih. Ovaj brend kombinuje različite alternativne pravce, uključujući garažni rock, punk, post punk, gothic rock, EBM i industrial, sve do modernije indie muzike i post punk revival pravca. Ove večeri, na pozornici će se naći DJ Dadawave, DJ PADRE i DJ Katastrofa, osnivači kultnog EBM benda Figurative Theatre. Očekujte beskompromisno dobar zvuk i atmosferu koja će vas poneti.

Muzičku podršku večeri pružiće DJ Alimpije, dodatno doprinoseći nezaboravnom iskustvu.

Pripremite se za muzičku poslasticu koja će vas ostaviti bez daha. Ne propustite priliku da doživite Figurative Theatre i Music 2 Play in the Dark uživo, jer ovo je događaj koji će dugo ostati urezan u sećanju ljubitelja alternativne scene u Beogradu.

Ulaz na ovo jedinstvenu veče muzike iznosi 300 dinara.

Tagovi: , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll