Gibonni spektaklom za pamćenje otvorio prvu od dvije rasprodane Arene Zagreb

Rockomotiva
09.03.2023.

Spektakularnim trosatnim koncertom Gibonni je 8. ožujka u rasprodanoj Areni Zagreb publici poklonio večer za pamćenje! Prva od dvije večeri kojima slavi 35 godina itekako bogate karijere bila je prepuna emocija, sjajne atmosfere i bezvremenskih Gibonnijevih hitova.

Tekst: promo

Foto: Vedran Metelko

Pjesmama “Sreća” i “Činim pravu stvar” je otvorio ovaj veličanstveni koncert, a Dan žena Gibonni je čestitao pjesmom “Ne odustajem” na sveopće oduševljenje publike. Kako je i najavio, na pozornici su mu se uz dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Nikšu Bratoša, pridružili brojni prijatelji glazbenici. Prva gošća bila je Maya Azucena na pjesmi “Mirakul“, dok se Gibonniju na pjesmi “Kiša (Z’naab)” pridružio Haddis Alemayehu Haddinqote. Pjesme “Nisi više moja bol“, “Divji cvit” i “Dvije duše” otpjevao je uz pratnju Matije Dedića na klaviru. “Ako me nosiš na duši“, “Tempera“, “Libar” i “Udica” samo su neki od hitova koji su uslijedili, a posebno emotivan dio večeri bio je trenutak kada su se Gibonniju na pozornici pridružili Husein Hasanefendić Hus i Marijan Brkić Brk iz Parnog valjka.

Sve još miriše na nju” i “Lutka za bal” orili su se Arenom Zagreb, a uz njihovu pratnju otpjevao je i “Oprosti“. Damir Urban na pozornici je iznenadio publiku te je s Gibonnijem i Mayom Azucenom izveo “Posoljeni zrak i razlivena tinta“. Pjesmom “Zlatne godine” Gibonni je zaključio prvi dio koncerta, a na prvi bis se vratio s hitovima “Lažu fotografije” i “U ljubav vjere nemam“.

Kula koja se spustila na sredinu Arene Zagreb bila je pravo iznenađenje, a Gibonni je ondje izveo nekoliko pjesama uključujući i legendarnu “Cesaricu” u čast velikom prijatelju Oliveru Dragojeviću. Damir Urban je s tribina otpjevao “Budi moja voda“, a Maya Azucena je svojim moćnim vokalom koncert privela kraju pjesmom “Amazing grace“.

Pjesmom “Vrime da se pomirim sa svitom” Gibonni je zaključio trosatni spektakl u Areni Zagreb. Vrhunski bend i prijatelji iznenađenja Gibonnija će pratiti i na drugom rasprodanom koncertu u Areni Zagreb, u petak 10. ožujka. Vrata Arene ponovno će se otvoriti u 18:30 sati, a organizatori publici savjetuju da se prije koncerta pripreme s ciljem što lakšeg procesa ulaska i kontrole ulaza u Arenu Zagreb. Koncert počinje u 20 sati, a svim vlasnicima ulaznica preporučuje se da dođu dovoljno rano kako zbog očekivanih gužvi ne bi propustili početak koncerta.

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll