Goblini 3. decembra u Domu omladine Beograda

Rockomotiva
14.11.2023.

Na zahtev publike Goblini će još jednom u Amerikani odsvirati kompletan album „U magnovenju“.

Tekst & foto: press

Drugi studijski album, istovremeno prvi na cd-u, „U magnovenju“, Goblini su objavili 1996. godine. Istovremeno, to je bio prvi njihov album sa gitaristom Leonidom Pilipovićem, tada „pozajmljenim“ iz grupe Džukele, a sada stalnim i nezamenljivim delom ekipe.

“Magnovenje“se danas, 27 godina kasnije, smatra, ne samo najznačajnijim albumom u karijeri Goblina, već jednim od najistaknutijih izdanja objavljenih devedesetih godina u Srbiji. Po izlasku albuma popularnost Goblina je „eksplodirala“ učinivši ih jednim od najslušanijih bendova u regionu. Interesovanje za Gobline u Sloveniji u to vreme je, kako sami članovi benda navode, bilo isto, ako ne i veće nego u Srbiji.

Koncert u Domu omladine biće još jedna prilika da i stara i nova publika još jednom čuje pesme „Ona“ „Vođa“, „Anja“, tačnije sve – od „Magnovenja“ do „Kraja“. Naravno, uz još mnogo hitova koje su Goblini snimili tokom 30+ godina karijere. I, kao i uvek, i ovom prilikom Golub i ekipa će za publiku pripremiti i poneko iznenađenje.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima tickets.rs. Posebno dizajnirane ulaznice dostupne su isključivo u Metropolisu, Makedonska 21.

Tagovi: ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll