Goblini ovog petka u Nišu sviraju kompletan album „U magnovenju”

Rockomotiva
31.05.2023.

Jedan od najznačajnijih pank-rok bendova regiona, legendarni šabački Goblini, nastupiće ovog petka, 2. juna u Nišu. Koncert će biti održan u Banovini, koja je po mišljenju publike među najlepšim koncertnim prostorima u gradu, a početak koncerta je najavljen za 21 sat.

Tekst: press
Foto: Marina Pešić

Goblini će ovom prilikom odsvirati ceo svoj kultni album „U magnovenju”. Ovo izdanje im je obeležilo karijeru i donelo najveće hitove, ali i pesme po kojima ih prepoznajemo i pamtimo i koje su ostavile neizbrisiv trag pank-roka na ovim prostorima, a to su: „U magnovenju”, „Anja, volim te”, „Ima nas!”, „Bolje soko u ruci nego guska u krevetu”, „Vođa”, „On je ona je”, „Petra”, „Ona”, „P 5”, „Privatni rat”, „On” i „Kraj”.

I tu, naravno, neće biti kraj, jer će Goblini odsvrati i sve ostale hitove iz cele karijere i zasigurno prirediti Nišlijama još jedan koncert za pamćenje.

Evo, nakon godinu dana, Goblini se vraćaju u Niš u legendarnu Banovinu, mesto koje obožavamo. U petak, 2. juna vidimo se na koncertu Goblina. Ovog puta iznenađenje – na vaš zahtev sviraćemo kompletan album U magnovenju, pored, naravno, svih ostalih hitova. Vidimo se uskoro! Ima nas, poručuje pevač i frontmen Goblina Branko Golubović Golub pred predstojeći koncert.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.400 rsd mogu se kupiti u pivnici Nemir (Učitelj Tasina 17), Vintage Shop-u (Davidova 9) i agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a). Cena ulaznice na dan koncerta biće 1.600 rsd, a ulaznice će tog dana moći da se kupe i na ulazu u Banovinu od 20 sati.

Tagovi: , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll