Goblini reprizno 4. decembra

Rockomotiva
23.11.2023.

S obzirom da je koncert zakazan za 3. decembar rasprodat, Goblini su zakazali još jedan nastup u prestonici, i ovaj u beogradskom Domu omladine. Pred publiku će izaći već sutradan, u ponedeljak, 4. decembra i još jednom odsvirati kultni album „U magnovenju“, naravno uz „gomilu“ svojih, sada već vanvremenskih, hitova.

Tekst: press
Foto: Wood

Drugi studijski album, istovremeno prvi na cd-u, „U magnovenju“, Goblini su objavili 1996. godine. Istovremeno, to je bio prvi njihov album sa gitaristom Leonidom Pilipovićem, tada „pozajmljenim“ iz grupe Džukele, a sada stalnim i nezamenljivim delom ekipe.

“Magnovenje“ se danas, 27 godina kasnije, smatra, ne samo najznačajnijim albumom u karijeri Goblina, već jednim od najistaknutijih izdanja objavljenih devedesetih godina u Srbiji. Po izlasku albuma popularnost Goblina je „eksplodirala“ učinivši ih jednim od najslušanijih bendova u regionu. Interesovanje za Gobline u Sloveniji u to vreme je, kako sami članovi benda navode, bilo isto, ako ne i veće nego u Srbiji.

Ulaznice za 4. decembar je već moguće kupiti na svim prodajnim mestima tickets.rs dok su posebno dizajnirane ulaznice dostupne samo u Metropolisu, Makedonska 21. Preporuka za sve zainteresovane je da svoju ulaznicu obezbede na vreme – novih datuma, sasvim izvesno, neće biti.

Vidimo se 4. decembra.

Ima nas.

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll