Hoekstra-Gibbs i prijatelji u klubu Fest

Rockomotiva
06.10.2023.

Joel Hoekstra i Brandon Gibbs u okviru svoje (akustične) evropske turneje dolaze u klub Fest u četvrtak, 12. oktobra. Gosti koncerta biće The Spider Accomplice & Marco Pastorino.

Tekst & foto: press

Joel Hoekstra je najpoznatiji kao gitarista grupa Whitesnake i Trans Siberian Orchestra, ali lista izvođača sa kojima je sarađivao i projekata na kojima je radio je duga. Na njoj su, između ostalih i Cher kao i Night Ranger. Besprekorne gitarske solaže i gorući rifovi – Joel Hoekstra je bez sumnje gitarska legenda i jedan od najvećih gitarista na planeti.

Brandon Gibbs nije samo frontmen supergupe Devil City Angels, on se 2022. godine pridružio grupi Poison na Def Leppard/Motley Crue Stadium Tour, koristeći svoj prodorni vokal. Poznat je i po svom blues/rock stilu sviranja gitare i upečatljivim tekstovima pesama.

Zajedno, Joel Hoekstra i Brandon Gibbs jedan su od najboljih akustičnih dueta koji danas nastupaju.

Na koncertu u Festu možete očekivati energičan šou ispunjen dobrim rifovima, „pričanjem priča“, neverovatnim vokalnim harmonijama. Repertoar koji izvode sačinjen je od probranih pesama bendova čiji su deo bili, autorskih pesama i rok kavera. Zbog svega ovoga, njihov nastup je definitivno – „must-see“!

Ulaznice po ceni od 1500 RSD u prodaji su u klubu Fest, na prodajnim mestima Ticket Visiona kao i online na: https://tickets.rs/event/hoekstragibbs_8166

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll