Joker Out i Lewis Capaldi nazdravili uspešnoj turneji

Rockomotiva
26.07.2023.

Prethodna nedelja donosi niz uspeha za trenutno najpopularniji slovenački bend Joker Out. Dok su Bojan, Jure, Kris, Jan i Nace osvajali srca publike na rasprodatoj britanskoj turneji, njihov hit singl „Carpe Diem“ prešao je 15 miliona slušanja na muzičkom servisu Spotify.

Tekst & foto: press

Joker Out započeo je svoju britansku avanturu zajedno sa kolegama iz benda Wild Youth, koji su predstavljali Irsku na ovogodišnjem prestižnom muzičkom takmičenju Pesma Evrovizije. Turneja je kulminirala neverovatnim nastupom u Londonu gde su im se pridružila mnoga poznata lica, među kojima je najveću podršku pružio legendarni Lewis Capaldi. Publiku je dodatno zapalila šarmantna Mae Muller otpevavši svoju dobro poznatu numeru „I Wrote A Song“.

Conor O’Donohoe, Cal McAdam i David Whelan iz benda Wild Youth proveli su veče sa nama pričajući o životu, a mene je to podsetilo koliko treba da budem zahvalan i koliko sam neverovatno srećan što imamo priliku da radimo ono što najviše volimo. Narednog dana Lewis Capaldi nas je dočekao nakon nastupa uz divne reči hvale i podrške. Živela nova prijateljstva i još bolje svirke, rekao je frontmen benda Bojan Cvjetićanin.

Svakog 15-og u mesecu fanovi će imati specijalnu priliku da dožive delić atmosfere sa nastupa kroz web serijal pod nazivom „Welcome to the Backstage“, koji je od sada dostupan na zvaničnom youtube kanalu Joker Out-a. Prva epizoda prikazuje avanture sa nastupa u Dablinu, dok će 15. avgusta biti objavljeni doživljaji sa nastupa u Londonu o kom svi bruje.

Joker Out, foto: Katja Kodba

Tagovi: ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll