Kolja i Grobovlasnici 19. avgusta u Banjaluci

Rockomotiva
27.07.2023.

Kultni kantautor, vrsni muzičar, glumac, režiser i scenarista Nikola Kolja Pejaković zajedno sa svojim bendom Grobovlasnici nastupiće 19. avgusta u Banjaluci.

Tekst & foto: press

Prvobitno je nastup bio najavljen za juni mjesec, ali zbog loših vremenskih prilika prolongiran je za novi termin.
Nakon brojnih upita njegove vjerne publike i dugog iščekivanja, koncert ovog sjajnog umjetnika, u njegovom gradu, biće realizovan na najljepšoj koncertnoj lokaciji – tvrđavi Kastel.

Ovaj vrsni muzičar na muzičkoj sceni stekao je status kultnog autora već sa prvim albumom “Mama, nemoj plakati” (2002), snimljenim pod imenom Kolja i Smak Bijelog dugmeta. Pejaković je svoj osoben autorski izraz nastavio sa pjesmama poput “Haljinice boje lila” i “Eto, udade se ti za konja” na podjednako izazovnom drugom albumu “Kolja” (2009). Usljedio je i treći album “Grobovlasnici” (2013). Konačno, Kolja je kultni status učvrstio kod publike i kritike odlično prihvaćenim četvrtim albumom “4 Prsta”, a izdvojile su pjesme “Može malo sutra”, “Ala je lep ovaj svet” (na stihove Jovana Jovanovića Zmaja) i “Svaku noć je isti mrak”.

Na pitanje kako bi opisao muziku koju svira, sam Pejaković kaže:

Kako god okreneš, to je bluz.

Stoga ćemo zajedno uživati u njegovim najvećim hitovima uz sjajnu pratnju njegovog benda Grobovlasnici, 19. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Ulaznice za ovaj koncert u prodaji su po cijeni od 15 KM putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i na Trgu Krajine u Banjaluci.

Sve informacije o ovom, kao i ostalim događajima u organizaciji OK team-a, pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

Tagovi: , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll