Kolja i Grobovlasnici 23.juna u Nišu

Rockomotiva
10.06.2023.

Nakon dve godine, Kolja i Grobovlasnici, nastupiće u Nišu, u petak 23. juna u Dvorištu Univertizeta (Banovina), sa početkom u 21 čas.

Tekst & foto: press

Kolja je nedavno završio snimanje novog albuma, koji će se pojaviti u drugoj polovini juna u izdanju promoterske kuće Long Play. Uz njega godinama stoji rame uz rame gitarista i producent Voja Aralica, a na koncertu će se predstaviti i novi članovi benda.

Predstojeći niški koncert zapravo je i promocija novog izdanja, pa će publika imati priliku da čuje premijerno izvođenje nekoliko novih pesama uz pažljivo probranu set listu najboljih numera sa prethodnih albuma.

Pre svega poznat i priznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi albumom “Mama, nemoj plakati” (2001), a strpljivo ga je učvršćivao sledećim “Kolja” (2009), trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom “Grobovlasnici” (2013) i odlično prihvaćenim “4 Prsta” (2018), sa koga su se izdvojile “Može malo sutra“, “Ala je lep ovaj svet“, “Svaku noć je isti mrak” i “Život je san“. Veliku popularnost zadobila je i tema “Meksikanac“, koja je kao singl objavljena 2020. godine.

Kolja

Foto: Nemanja Đorđević

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.500 dinara od utorka, 30. maja na prodajnim mestima Tickets.rs, a na dan koncerta cena karte iznosiće 1.800 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti i online preko linka https://tickets.rs/event/kolja_i_grobovlasnici_7283

Tagovi: , , , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll