Let 3 nakon Eurovizije stižu u Dom omladine Beograda

Rockomotiva
30.03.2023.

Nakon uverljive pobede na hrvatskom natjecanju za pesmu Eurovizije, Let 3 je s antiratnim hitom ‘Mama ŠČ!’ definitivno najtraženiji bend u regionu, a veliki interes vlada i kod fanova u celoj Europi.

Tekst: promo

Foto: Franko Kelam

Video snimke sa nastupa na Dori, kao i ‘Mama ŠČ!’ službeni video spot pogledani su na YouTube-u već gotovo 9 miliona puta, a eurovizijski fanovi ostavljaju na stotine pohvalnih komentara, pa se sada s nestrpljenjem iščekuje i njihov nastup u Liverpoolu.

Neposredno nakon nastupa na 63. natecanju za pesmu Eurovizije, u petak, 19. maja, legendarni riječki rockeri dolaze u Beograd održati samostalni koncert u Domu Omladine. Biti će to njihov prvi koncert nakon nastupa u Liverpoolu, što ovome nastupu daje dozu ekskluziviteta i ujedno prva prilika da beogradska publika oseti snažnu ŠČ! energiju.

ŠČ! je energetska frekvencija koja je ispunjena energijom ljubavi, možemo je sami aktivirati kada izgovaramo riječ ŠČ! Istovremeno se napajate ljubavnom energijom nakon čega slijedi svojevrsna katarza – čistimo se, katarzični smo, puni ljubavi! Ljubav nas pokreće, ljudi moji! Mirišite na cvijeće i vodite ljubav, sve oko nas je puno ljubavi – izjavio je Damir Martinović Mrle.

Ulaznice za koncert u prodaji su od subote, 25.3. putem sustava Tickets.rs po ceni od 2000 RSD.

Tagovi: ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll