Lipov loud i S.T.R.A.H. 15. decembra u Elektropioniru

Rockomotiva
12.12.2023.

U petak, 15.decembra u Cetinjskoj 15 u prostoru Antishop Elektropionir nastupiće beogradski bend Lipov loud sa specijalnim gostima, kultnom grupom S.T.R.A.H.

Tekst & foto: promo

U susret svom završnom ovogodišnjem koncertu koji će se održati u petak, 15. decembra u prostoru Antishop Elektropionir, Cetinjska 15 a na kojem će im se kao specijalni gosti pridružiti i kultna beogradska grupa S.T.R.A.H., bend Lipov Loud je odlučio da objavi svoj novi singl, pesmu “Pokušavam”, koja je od danas dostupna na svim relevantnim platformama (Bandcamp, Soundcloud) kao i na njihovom zvaničnom YouTube kanalu.

Lipov Loud osnovan je 2018.godine i publici širom Srbije postao prepoznatljiv po energičnim nastupima, čvrstom svirkom i direktnim, nedvosmislenim tekstovima. Bend je do sad objavio nekoliko demo snimaka, EP „Ne pristajem“ za izdavačku kuću Long Play i 08.12.2023. novi spot “Pokušavam” kojim najavljuju koncert u Elektropioniru.

Nastupali su širom Srbije na brojnim koncertima i festivalima i u septembru ove godine, zajedno sa još dva benda organizovali su nezaboravan koncert u parku “Beograd bašta” u Bregalničkoj ulici u Beogradu što predstavlja prvo dešavanje u tom prostoru u poslednjih 40 godina. Lipov loud čine: Goran Kostić Kole (bubnjevi), Đorđe Đolović (ritam gitara), Branislav Glumac (solo gitara i vokal) i Rade Šević (bas i vokal).

Kao specijalni gosti na koncertu će nastupiti i beogradska grupa S.T.R.A.H. osnovana još 1985.godine čiji je postojani status urbane legende 2019.godine zakucan albumom “Kvog“. Bend S.T.R.A.H. koji trenutno snima svoj drugi studijski album čine Željko Debeljević (gitara i vokal), Aleksandar Žikić (gitara i vokal), Aleksandar Timofejev (bubnjevi) i Miloš Marković Feliks (bas).

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll